Comunitati inteligente sustenabile – provocari actuale si de perspectiva

30 – 31 octombrie 2018 - Crowne Plaza Hotel


„Comunitati inteligente, provocari actuale si de perspectiva”, cea de a patra editie a expo-conferintei anuale Smart Cities of Romania va avea loc pe 30-31 octombrie 2018, Crowne Plaza Bucuresti. Peste 20 de vorbitori experimentati si pasionati vor urca pe scena evenimentului pentru a livra audientei perspective inedite asupra domeniului smart city.

Editia 2018 va avea patru componente tematice majore:

  •  Cum ne aliniem la politicile smartcity europene (invitati din partea Comisiei Europene, BERD, Banca Mondiala, Autoritati Centrale si Locale)
  • Cladiri inteligente
  • IoT si infrastructura smart city
  • Solutii pentru modernizarea si fluidizarea traficului
  • Smart & Connected Mobility

si propune identificarea modului concret in care tehnologia poate fi exploatata in folosul comunitatilor urbane sau rurale, a cetatenilor, companiilor si turistilor in egala masura. Rezultatele editiilor precedente va garanteaza o experienta de calitate si o interactiune intensa cu profesionisti din sectoarele de activitate cu impact asupra evolutiei oraselor. Participa experti in administratie publică, primari si consilieri locali, city manageri, specialisti in tehnologia informatica, profesori universitari si sociologi. Evenimentul are ca obiectiv promovarea de concepte și tehnologii dar mai ales schimbul de informatii și cunoștințe, acumulate în cele mai recente proiecte. Alaturati-va dialogului dintre experti, pe cele mai diverse subiecte , de la strategie si tehnologie, pana la transformare digitala si cultura performantei.


Smart Cities of Romania recunoaşte şi premiază implicarea activa in promovarea conceptului smart city, acordand premii celor mai importante companii si institutii din Romania. Premiile intitulate “Smart Cities of Romania Champions” vor fi acordate in cadrul Galei Dinner oferita de sponsorul principal al evenimentului, in seara zilei de 30 octombrie 2018.